top of page
Duran Duran  09. april 1987

Duran Duran er et britisk new wave band dannet i Birmingham i 1978. (Stiller i klassen for tidlige Boyband spør du meg, men Wikipedia er ikke helt enig der). De er vel mest kjent for Bond-låta "A View to  a Kill".

Interessen for Dura Duran var vel egentlig litt på nedadgående da de kom til Drammenshallen, men de klarte å fylle hele hallen, og da stort sett med hylende tenåringsjenter.

Pro Sec hadde tatt over vaktholdet fra oss Stage-hands, noe jeg var glad for. Det var aldri moro å hale bevistløse ungjenter opp fra en kompakt masse av mennesker. Og på denne konserten ble det en del.

 

Pressen meldte i etterkant at publikum fikk det de var ute etter, og at det var ganske pent og pyntelig (bortsett fra de besvimte småjentene).

Duran Duran hadde opprinnelig tre medlemmer med etternavnet Taylor, og da skulle man tro at kanskje et par av de var brødre. Men neida, ingen var i slekt. Trommeslageren het for godt mål Roger Taylor, men må selvfølgelig ikke forveksles med Roger Taylor, trommeslager i Queen. (Begge står for øvrig på Wikis liste over kjente personer med etternavn Taylor).

Arrangør: Gunnar Eide

Turné:  Strange Behaviour tour

Tilskuere:  6000

Set-liste: Drammen

Support: 

Besetningen:

Simon Le Bon- (Vokal)
John Taylor - (Bass)
Nick Rhodes - (Keyboards)

Warren Cuccurullo - (Gitar)

Steve Ferrone - (Trommer)

Andy Hamilton - (Saxofon)

Stan Harrison - (Saksofon)

Mac Gollehon - (Trompet)

Sybil Scoby - (Bakgrunnsvokal)

Curtis King Jr. - (Bakgrunnsvokal)

1987-04-10  Duran Duran.jpg
1987-02-24  Duran Duran  pass.JPG
1987-04-07 Duran Duran.jpg
1987-02-24  Duran Duran.PNG
1987-04-10  Duran Duran 2.jpg

Back-stage passet mitt

Utklipp fra DT & BB

bottom of page