Duran Duran  09. april 1987

Duran Duran er et britisk new wave band dannet i Birmingham i 1978. (Stiller i klassen for tidlige Boyband spør du meg, men Wikipedia er ikke helt enig der). De er vel mest kjent for Bond-låta "A View to  a Kill".

Interessen for Dura Duran var vel egentlig litt på nedadgående da de kom til Drammenshallen, men de klarte å fylle hele hallen, og da stort sett med hylende tenåringsjenter.

Pro Sec hadde tatt over vaktholdet fra oss Stage-hands, noe jeg var glad for. Det var aldri moro å hale bevistløse ungjenter opp fra en kompakt masse av mennesker. Og på denne konserten ble det en del.

 

Pressen meldte i etterkant at publikum fikk det de var ute etter, og at det var ganske pent og pyntelig (bortsett fra de besvimte småjentene).

Duran Duran hadde opprinnelig tre medlemmer med etternavnet Taylor, og da skulle man tro at kanskje et par av de var brødre. Men neida, ingen var i slekt. Trommeslageren het for godt mål Roger Taylor, men må selvfølgelig ikke forveksles med Roger Taylor, trommeslager i Queen. (Begge står for øvrig på Wikis liste over kjente personer med etternavn Taylor).

Arrangør: Gunnar Eide

Turné:  Strange Behaviour tour

Tilskuere:  6000