top of page
Gary Moore  23. april 1987

Gary Moore startet karrieren allerede på slutten av 60-tallet. Han spilte i gruppene "Skid Row" og "Thin Lizzy" før han valgte å satse på solo-karrieren på slutten av 70-tallet.

Han hadde akkurat gitt ut albumet "Wild Frontier", som med singelen "Over the Hills and Far Away" gikk til topps på listene i Norge. Konserten ble derfor raskt utsolgt. 

Gary hadde tatt med seg heavy metal-bandet "Shy" fra Birmingham som oppvarming. Det går gjerne noen kilowatt når heavy-metall setter i gang for alvor, og i Drammenshallen ble det for mye. Under 3. låt sa det "pang" og så ble det helt stille. 

Tre kvarter seinere var det omsider klart for Gary. En av mine studiekamerater i Bergen hadde gjort meg oppmerksom på Gary Moore for noen år siden, så jeg gledet meg litt til denne konserten. 

Lokalavisene DT & BB og Fremtiden var som vanlig uenige etterpå. Drammens Tidendes reporter hadde opplevd en kjempefin konsert,  mens Fremtidens reporter hadde kjedet seg. Publikum (og jeg) var veldig fornøyd, så da hadde det vært en bra konsert. 

Arrangør: Gunnar Eide

Turné:  Wild Frontier tour

Tilskuere:  6000

Set-liste: Drammen

Support: Shy

Besetningen:

Gary Moore- (Gitar og vokal)
Bob Daisley - (Bass)
Eric Singer - (Trommer)

Neil Carter - (Keyboards, gitar og bakgrunnsvokal)

1987-04-23  Gary Moore .jpg
1987-03-07  Gary Moore.PNG
1987-04-24 Gary Moore 1.jpg
1987-04-24 Gary Moore 2.jpg
1987-04-24 Gary Moore 3.jpg

Utklipp fra DT & BB

bottom of page