AC/DC  21. mars 1988

AC/DC var tilbake i Drammenshallen 2 år etter forrige besøk. De var ute med et nytt album, "Blow Up Your Video", deres 11.  studio-album. Plata ble  godt mottatt, og ble en av deres bestselgere. I Norge kom den opp på en tredje plass på VG-lista noe som må sies å være bra for en heavy-gruppe.

Som oppvarmingsband hadde de tatt med seg det amerikanske glam-metal bandet Dokken. De gjorde en god jobb.

Få av de store konsertene i Drammenshallen har vel fått mindre forhåndsomtale enn denne konserten. Drammens Tidende var stort sett flinke og hadde vanligvis en liten artikkel om den forestående konserten. Men ikke denne gangen. Og Gunnar Eides hadde ikke engang påkostet en annonse da billettsalget åpnet. (Siden konserten allikevel ble utsolgt var det kanskje vel sparte penger). To små enspalters meldinger fant jeg, i Nordlands Fremtid(!) og Arbeiderbladet. (OK, noen av avisene jeg må betale for å få tilgang til arkivet, hadde artikler, men vanligvis er det alltid noe å finne i de man har fri tilgang til gjennom Nasjonalbiblioteket).

Drammens Tidende tok det igjen på å spandere nesten en hel side i etterkant, selv om det meste da handlet om fyll og piratsalg av AC/DC-effekter.

Både publikum og en samlet presse var storførnøyd med konserten.(Bortsett fra lokal